En visionär för livet i staden

 Efter 30 år var det dags att ta Galärens varumärke till nästa nivå. Men hur tar man ett fastighetsbolag som under en lång tid varit en av Luleås ledande stadsutvecklare ett steg längre? Efter noggrann research var svaret glasklart; Galären är mer än bara ett fastighetsbolag. Galären är en visionär för livet i staden. 

Vi såg snabbt att Galären hade många styrkor. Vilket gjorde det svårt att beskriva företaget med bara några ord. Galären var i framkant när det gällde att bygga hållbart och ansvarsfullt. 

De var också en förebild för utvecklande arkitektur och genom ett brinnande engagemang var de med och utvecklade Luleås kultur och idrott. Att Galären ska fortsätta vara fastighetsbolaget som arbetar för en vackrare, roligare och bättre stad att leva i var självklart. Men Galären förädlar, långsiktigt förvaltar och utvecklar inte bara bostäder och kommersiella lokaler. Galären ger staden liv genom sitt mod och sin vilja att satsa. Det nya kommunikativa konceptet var fött och Galären var redo för ett ordentligt 30-årsfirande med mängder av nya idéer som ger staden liv. Vi tog samtidigt fram en helt ny grafisk profil med ny logotyp och en levande hemsida.

www.galaren.se


Dela inlägget:


NYFIKEN PÅ VAD VI KAN GÖRA FÖR DIG?

Tveka inte att höra av dig. Har du vägarna förbi Luleå är du varmt välkommen in på en kopp kaffe och lite inspiration.

Vi finns på Kungsgatan 13.
[email protected]